Ga mee op inspiratiebezoek naar restaurant Eindeloos

Willem Schaafsma Restaurant Eindeloos

Willem Schaafsma is chef-kok een zoon van een melkveehouder. Hij leerde het vak van de beste koks in Nederland en Frankrijk. Sinds 2009 heeft hij restaurant Eindeloos, waar hij veel samenwerkt met boeren, jagers, vissers en slagers. Hij kookt graag lokaal en zo duurzaam mogelijk. Van-kop-tot-staart staat bij hem hoog in het vaandel.

Kunst van vierkantsverwaarding bij restaurant Eindeloos

Tijdens dit inspiratiebezoek neemt Willem ons mee in zijn beweegredenen, wat er komt kijken bij vierkantsverwaarding (zowel vanuit het restaurant als vanuit de leverancier/boer en consument) en wat de belangrijke trends en ontwikkelingen zijn. We gaan in gesprek over hoe er tegen kwaliteit aan wordt gekeken, wat de betekenis van herkomst is en wat hiervan te leren is. Ook krijgen we een korte workshop van kop-tot-staart. Natuurlijk eindigen we met een overheerlijke maaltijd in zijn restaurant! Meld je nu meteen hier aan.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 22 november 2022
Tijd: 10:00 – 14:00 uur
Locatie: Leeuwarden

Het wordt ontzettend interessant en smakelijk. Het aantal plaatsen is beperkt. Ben jij er bij in goed gezelschap van collega-veehouders? De eigen bijdrage voor deelname is €25 exclusief btw per persoon.

Lees meer over ons project Kijk in de Keten voor rundvlees

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief