“Sterkere schakels maken sterkere ketens”

Dát is de visie van Stichting VleesveeNL. Samen kennis verzamelen en delen met alle schakels in de rundvleesketen is onze ambitie. Wij zijn vóór waardecreatie. In Stichting VleesveeNL komen ondernemers en organisaties uit de gehele rundvleessector bij elkaar met als doel; meer en betere samenwerking die resulteert in hogere waardering en grotere verkoop van het rundvlees van Nederlandse rundveehouders. 

Door de kracht van ketenschakels te bundelen met al hun kennis en ervaring, dragen wij bij aan een brede positieve beleving van rundvlees van Nederlandse rundveehouders. Wij koesteren de diversiteit die de vleesveesector zo kenmerkt en staan voor het verder versterken van de ketens in de praktijk. Voor een duurzame toekomst samen.

Dragende organisaties

Stichting VleesveeNL is opgericht door organisaties die actief zijn in de Nederlandse vleesveesector. Het  bestuur van de stichting is een afspiegeling van deze organisaties. De organisaties zijn:

  • Federatie Vleesveestamboeken Nederland
  • LTO Vakgroep Vleesveehouderij
  • Vee & Logistiek Nederland
  • Vleesvee Integraties: Bief Select, Natuurvlees Nederland en Van den Berg Vleesexperts

Bestuur

Namens de Vleesvee Integraties is er een vacature in het bestuur. Bij interesse kunt u contact opnemen via info@vleesveenl.org.

Namens Vleesvee Integraties
Jacco Keuper
Voorzitter
Namens Federatie Vleesveestamboeken Nederland
Focko Zwanenburg
Penningmeester
Bas Wilborts
Bestuurslid
Namens LTO-vakgroep Vleesveehouderij
Jos Peerlings
Bestuurslid
John van Can
Bestuurslid
Namens Vee&Logistiek Nederland
Derk Jan Kuenen
Bestuurslid
Berend Fokkens
Bestuurslid
Secretariaat
Jos Zegers

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief