Excursie naar Van Loon Group: meld je aan

Van Loon Group

De Vleesvee Academie gaat op 17 januari op excursie Van Loon Group. Van Loon Group is een van de belangrijkste vleesleveranciers voor supermarkten.

Lijkt het jou interessant om meer te weten wat komt kijken bij het leveren van vleesvee voor de retailmarkt? En hoe gewerkt wordt aan meer Nederlands rundvlees in het schap, waar nog veel afzetmogelijkheden liggen? Ga dan op dinsdag 17 januari met andere ondernemers op bezoek bij Van Loon Group. Dit bedrijf is ketenregisseur voor verschillende concepten, is actief met diverse keurmerken (onder andere biologisch en 2 sterren Beter Leven-rundvlees) en werkt samen met productenorganisaties van veehouders. Daaronder valt ook het concept weiderund van dubbeldoel koeien. Naast de wensen van supermarkten en welke kwaliteit gevraagd wordt, verneem je wat belangrijke trends voor de toekomst zijn en welke kansen dit kan bieden voor de vleesveehouderij. Meld je nu meteen hier aan.

Praktische informatie excursie Van Loon Group

Datum: dinsdag 17 januari 2022
Tijd: 13:00 – 16:30 uur
Locatie: Son

Het belooft een mooie excursie te worden! Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. De eigen bijdrage voor deelname is €15 exclusief btw per persoon.

Lees meer over ons project Kijk in de Keten voor rundvlees

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief