Praktijkavond over soepel laden van dieren met Paul Raaijmakers: meld je aan

Raaijmakers

Uiteraard wil jij dat het laden van jouw vleesvee zo stressvrij en veilig verloopt. Dat is tenslotte goed voor de runderen en prettig voor jezelf. Veevervoeronderneming Raaijmakers heeft hier veel ervaring mee. In het verleden ontving Raaijmakers al complimenten vanuit Eyes on Animals over hoe hun vrachtwagen is aangepast. Paul Raaijmakers deelt graag zijn inzichten. Dit doet hij niet alleen door deelnemers een kijkje te laten nemen in zijn wagen, maar tevens door praktijkvoorbeelden met beeldmateriaal van allerlei (goede en te verbeteren) situaties te bespreken.

Ook komt aan bod hoe rekening te houden is met het zichtveld van runderen en waar zij snel reactie op geven. Ook wisselen deelnemers onderling ervaringen uit om in beeld te krijgen wat te verbeteren is aan de inrichting op het eigen bedrijf om een zo optimaal mogelijke vleeskwaliteit te behouden. Dit gebeurt in combinatie met het rondkijken op de locatie van vleesveehouderijbedrijf Van Zandwijk, waarbij ondernemer Henk zijn opzet en werkwijze laat zien. Meld je nu meteen hier aan.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 31 januari 2023
Tijd: 19:30 – 22:30 uur
Locatie: Herwijnen

Het belooft een interessante avond te worden. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! De eigen bijdrage voor deelname is €15 exclusief btw per persoon.

Lees meer over ons project Kijk in de Keten voor rundvlees

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief