Neem deel aan de excursie naar dé slagerij van horecagroothandel Sligro

slagerijen kaldenberg

Ben jij benieuwd naar wat Sligro verwacht van leveranciers van rundvlees, waarom zij met bepaalde concepten werkt, hoe de horecamarkt zich ontwikkelt en hoe je hier op in kunt spelen? Ga dan op maandag 7 november met andere ondernemers op bezoek bij Slagerijen Kaldenberg van Sligro. Slagerijen Kaldenberg zijn te vinden in 35 Nederlandse en in 3 Belgische Sligro-vestigingen en zorgen voor bevoorrading van de bezorgservices van deze horecagroothandel. Een van hun merken is Natuurvlees, afkomstig van Nederlandse runderen. Wat zijn hun ervaringen?

Kansen voor Nederlands rundvlees

Bij het bezoek wordt verteld over Slagerijen Kaldenberg en de vleesverkoop vanuit Sligro, waaraan je moet voldoen om vlees te kunnen leveren en hoe de vraag vanuit de horeca zich ontwikkelt. We wisselen van gedachten over voordelen van Nederlands ten opzichte van buitenlands vlees, het verschil in kwaliteit van vleessoort/ras, et cetera. Daarnaast krijg je een rondleiding in de hoofdslagerij. Tot slot blikken we met elkaar terug op de leerpunten en interessante kansen voor jou en de Nederlandse vleesveesector. Meld je nu meteen hier aan.

Praktische informatie

Datum: maandag 7 november 2022
Tijd: 13:00 – 16:00 uur
Locatie: Vuren.

Het belooft een mooie excursie te worden. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. De eigen bijdrage voor deelname is €15 exclusief btw per persoon.

Lees meer over ons project Kijk in de Keten voor rundvlees

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief