Bezoek de slagersvakbeurs Slavakto samen met de Vleesvee Academie

Wil jij kennismaken met de werkwijze en ontwikkelingen bij slagerijen? En wat de kansen voor rundvlees van Nederlandse boeren in de slagerij zijn? Ga dan mee op dinsdag 4 oktober naar de Slavakto, dé beurs voor slagers met veel exposanten en presentaties. Dit jaar is het thema ‘De wereld aan je voeten’.

Programmaonderdelen

Je kunt om 14:00 al terecht. Maar wij ontvangen je om 15:30 uur centraal vanuit de Vleesvee Academie. Er is veel te zien, dus de beurs bezoeken op eigen gelegenheid is een aanrader. Na de centrale ontvangst volgen we samen een aantal programmaonderdelen, onder andere een sessie over de toekomstgerichte trends en ontwikkelingen in rundvlees.

Sprekers

Verder is er de mogelijkheid om de volgende presentaties bij te wonen:

  • Jord Althuizen van Smokey Goodess verzorgt catering met open vuur, grote stukken vlees en verse groente, bij zowel grote evenementen en festivals als kleine feesten. Daarnaast geven ze workshops om te leren barbecueën;
  • Josja Haagsma is de Europese slager van het jaar 2021;
  • het verhaal van de Ierse ‘beef-goeroe’ Pat Whelan. Hij is slager en deelt zijn succesformule: de inzet van social media, het aangaan van partnerschappen en het gebruik van ondernemersvaardigheden.

Nabespreking

Wij houden om uiterlijk 21:00 uur een nabespreking in het naastgelegen restaurant De Leckere. Daarin blikken we samen terug op de leerpunten, de interessante ondernemerskansen en op mogelijke vervolgactiviteiten vanuit de Vleesvee Academie en Stichting VleesveeNL.

Eigen bijdrage en vervoer

Het entreeticket ter waarde van €25 regelen wij voor je. De eigen bijdrage is €15 per persoon. Consumpties zijn voor eigen rekening. Ga je met eigen vervoer? Het parkeren van de auto is gratis. Gaat je met het openbaar vervoer? Dan is de beurslocatie 8 minuten lopen vanaf station Zuilen. Vanaf Utrecht CS kunt u met de lijnbus gaan.

Meld je via deze link snel aan (uiterlijk 1 oktober), want het aantal deelnemers is beperkt!

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, neem dan contact op met Mariska van Koulil op telefoonnummer 06-83500868 of via e-mail: mariska.van.koulil@gmail.com.

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief