21 september – Geef je op voor de Excursie naar supermarktketen PLUS

Supermarktketen PLUS is in 2022 uitgeroepen tot beste supermarkt van Nederland. Voor vlees introduceerde PLUS in 2021 Boerentrots als nieuw versmerk. Maak kennis met de aanpak van PLUS voor ketensamenwerking en haar visie op vlees en rundvlees. Wat zijn de consumentenbehoeften en de verwachte toekomstige ontwikkeling voor rundvlees in de supermarkt?

De excursie vindt plaats op donderdagmiddag 21 september bij een PLUS-supermarkt in IJsselstein (bij Utrecht). Meld je hier meteen aan en ontvang de nadere informatie.

Deze excursie van de Vleesvee Academie biedt je een exclusieve gelegenheid om te ontdekken wat de werkwijze van PLUS is en wat de wensen zijn ten aanzien van kwaliteit, het soort rund, de herkomst en duurzaamheid. Bij de rondleiding in de PLUS-winkel krijg je een toelichting bij het vleesschap. Jij en je collega’s gaan in gesprek met de ervaren categorymanager Geert Schel. Ontdek welke kansen en aandachtspunten er zijn voor de vleesveehouderij.

Over PLUS

PLUS hecht veel waarde aan de samenwerking met haar boeren en wil de keten verder versterken en verduurzamen. PLUS verkoopt sinds 2015 een compleet assortiment Blonde d’Aquitaine-rundvlees met het 2 sterren Beter Leven-keurmerk. Coop en PLUS fuseerden in 2022. Hiermee is PLUS de derde service-supermarktformule van Nederland geworden, na Albert Heijn en Jumbo. De PLUS-holding telt ruim 550 winkels, waarvan 400 worden gerund door zelfstandige ondernemers.

Praktische informatie

Datum: donderdag 21 september.

Tijdstip: van 13:00 tot 16.00 uur.

Locatie: PLUS-supermarkt in IJsselstein (bij Utrecht).

Kosten: €15 exclusief btw per persoon.

Aanmelden: de excursie is onderdeel van het project Kijk in de keten voor rundvlees van de Vleesvee Academie. Meld je hier meteen aan voor de excursie!

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief