Enquête ‘Succesvolle Boerderijverkoop’ van start

Om een goed beeld te krijgen van boerderijverkoop in de praktijk, wordt een enquête uitgezet onder veehouders. De enquête is onderdeel van het project Succesvol Boerderijverkoop. Het doel van dit project is om vleesveehouders te ondersteunen bij het verkopen van rundvlees vanaf de boerderij. 

Het project moet uiteindelijk leiden tot masterclasses, workshops en andere tools die veehouders helpen meer te halen uit boerderijverkoop van vlees. Het potentieel van dit afzetkanaal kan namelijk nog beter worden benut. Om de juiste tools te ontwikkelen is de input van veehouders belangrijk. Daarom worden zij opgeroepen om een vragenlijst in te vullen. Bent u veehouder met belangstelling voor boerderijverkoop en wilt u deelnemen? Klik op onderstaande link om naar de enquête te gaan. 

Ga naar de enquete


Bij het invullen van de enquête kunnen veehouders ook aangeven dat ze op de hoogte willen blijven van het project, de uitkomst en vervolgactiviteiten waaronder masterclasses, workshops en excursies die in 2022 opgestart gaan worden.

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief