Succesvolle Boerderijverkoop

Ondersteuning van de kortste keten voor afzet van rundvlees.

Het doel van dit project is om vleesveehouders te ondersteunen bij het verkopen van rundvlees vanaf de boerderij. Met de juiste kennis en vaardigheden kunnen veehouders het potentieel van dit afzetkanaal maximaal benutten.

Boerderijverkoop of huisverkoop vindt plaats op vele verschillende manieren. De aanpak hangt af van eigen vaardigheden, bedrijfsomstandigheden en of je er plezier en voldoende winst uit haalt. Om inzicht te krijgen in wensen van veehouders en de manieren waarop boerderijverkoop al wordt ingezet, wordt gestart met een een enquête. Bent u veehouder met belangstelling voor boerderijverkoop en wilt u deelnemen? Klik op onderstaande link om naar de enquête te gaan. 

Ga naar de enquete


Naar aanleiding van de resultaten van de enquête wordt een inspiratie en educatieprogramma opgezet en aangeboden aan veehouders. Zowel voor beginnende alsook gevorderde boerderijwinkels. Denk aan excursies, bedrijfsreportages, masterclasses, workshops, e-learning, etc.

Contact

Maria van Boxtel van Land&Co coördineert dit project.

Heeft u vragen over dit project of wilt u bijdragen? Neem dan contact op met Maria van Boxtel via telefoonnummer 06 535 931 88 of e-mailadres mvanboxtel@landco.nl

Gerelateerde nieuwsberichten

Blijf altijd op de hoogte

Meld u aan voor onze nieuwsbrief